Putjane 77
  40000 Čakovec
  Tel: 040/363 040
  Fax: 040/363 229
  E-mail: info@ntl.hr
  Proizvodi

O NAMA

Poduzeće N.T.L. d.o.o. uvoznik je i distributer žićanih proizvoda belgijskog koncerna BEKAERT od 1995. godine (tada još u sklopu firme «Chinchilla» d.o.o. iz Čakovca).
U to vrijeme ta vrsta proizvoda na našem tržištu je bila gotovo nepoznata i teško prihvatljiva s obzirom na znatno višu kvalitetu, a time naravno i cijenu te vrsta proizvoda u odnosu na klasične pletene ograde. Međutim strpljivim radom i stalnim nastupima na različitim sajmovima postepeno smo uspjeli uvesti BEKAERT proizvode na hrvatsko tržište i postaviti ih na mjesto koje im svugdje u Europi i svijetu pripada.

Naime marka BEKAERT označava neupitnu superiornost, vezanu uz izbor najboljih sirovina i najinovativnijih tehnologija. Bekaert proizvodi nude garanciju maksimalne kvalitete i trajnu sigurnost. Proizvodnja Bekaert se već dugo godina širi u smjeru stvaranja komplementarnih proizvoda koji imaju visoki kvalitativni standard tipičan mrežama Bekaert.

Naše područje djelovanja kao distributera proizvoda Bekaert na području Hrvatske kreće se u nekoliko smjerova:

  • distribucija žice, žićanih mreža i ograda u specijalizirane trgovine (građevni materijal, željezarije i poljo-apoteke
  • opskrba građevinskih firmi žićanim proizvodima (rabitz i armaturne mreže) i kompletnim ogradnim sustavima (stupovi, mreže, vrata...)
  • mogućnost kompletnih izvođenja različitih ogradnih sustava na objektima za krajnjeg kupca ( industrijski objekti ili kuće), dakle iskope, betoniranje i montažu ograda i vratiju uključujući mogućnosti ugradnje automatike na vrata
Kako bismo mogli zadovoljiti potrebe kupaca raspolažemo sa 3000m2 zatvorenog i otvorenog skladišnog prostora kao i voznim parkom kojim je moguće vršiti brzu dostavu sve robe.

Uz standardizirane Bekaert proizvode u mogućnosti smo ponuditi i ograde i vrata prema zahtjevima kupca u pitanju boje i dizajna.